Optična enota TonerPartner PREMIUM za BROTHER DR-1000/DR-1030/1050/1070/1075 (DR1030), black (črna)

- 29%
IZDELANO V EU
Optična enota TonerPartner PREMIUM za BROTHER DR-1000/DR-1030/1050/1070/1075 (DR1030), black (črna)
Optična enota TonerPartner PREMIUM za BROTHER DR-1000/DR-1030/1050/1070/1075 (DR1030), black (črna)

številka artikla

20100093

OEM

DR1030

Barva
Črna
Zmogljivost
10000 strani
Cena na enoto
0,22 Cent / stran
Proizvajalec
TonerPartner
Garancija
doživljenska
Točke zvestobe
10

Vrednost

12345
Na zalogi > 10 kos, dostava v 1-2 delovnih dneh

30,49 €

21,80 €

17,87 € Brez DDV

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 19,62 €

Prihranite do 80 % stroškov

TonerPartner tonerji so cenejši

Brez izgube kakovosti tiska

Ko tiskate, ne opazite razlike

Garancija funkcionalnosti

Zavarovanje za morebitne poškodbe tiskalnika

Certificirana proizvodnja na Slovaškem

Kakovost po evropskih standardih

Parametri

  • Barva: Črna
  • Zmogljivost: 10000 strani
  • Cena na enoto: 0,22 Cent / stran
  • Proizvajalec: TonerPartner
  • Garancija: doživljenska
  • Točke zvestobe: 10
Namenjeno za tiskalnike
Potrdilo o zavarovanju odgovornosti

Opis in parametri

Kompatibilna optična enota DR1030 nadomešča enega najpomembnejših delov v vašem laserskem tiskalniku. Optična enota, imenovana tudi optični cilinder, je zadolžena za prenos in pritrditev tonerja na papir – torej za sam tisk.

Ker laserski tiskalniki, ki imajo ločeno optično enoto, ne menjajo redno optičnega cilindra skupaj s tonerjem, se optični valj postopoma obrablja. Pravi čas za zamenjavo optičnega pogona je, ko začnete opažati napake pri tiskanju.

Samostojna optična enota DR1030 z zmogljivostjo 10000 strani je zasnovana tako, da traja večkrat dlje od življenjske dobe tonerjeve kasete. Njihovo višjo nabavno ceno odlično odtehta cenejši potrošni material - kartuše s tonerji za tiskalnike, ki uporabljajo ločeno optično enoto (optični valj ni del tonerja), so cenejše od tistih, ki vsebujejo optični valj.

Kompatibilno optično enoto DR1030 izdelujemo pod lastno blagovno znamko TonerPartner. S svojim dobrim imenom jamčimo, da bo vse delovalo tako, kot mora. Stojimo za kakovostjo kompatibilnega potrošnega materiala za tiskalnike – zato strankam zagotavljamo doživljenjsko garancijo za njihovo uporabo ter zavarovanje, ki krije vse stroške, povezane s popravilom morebitne škode na vašem tiskalniku.

Z nakupom kompatibilne optične enote za laserski tiskalnik boste znatno prihranili – razlika v ceni je pogosto večkratna. Na splošno so izpisi iz naših kompatibilnih delov primerljivi z izpisi iz originalnega potrošnega materiala.

Tiskalniki in drugi izdelki znamke Brother ponujajo tehnologijo za gospodinjstva, mala podjetja in multinacionalne korporacije. Svetovno znani proizvajalec tiskalnikov, skenerjev, pa tudi šivalnih strojev je na evropski trg vstopil pred več kot 60 leti. Težo dajejo na inovativni pristop. Že leta 1971 je Brother predstavil prvi hitri matrični tiskalnik na svetu, leta 2004 so na trg prišli z najtanjšim samostojnim mobilnim tiskalnikom.

Želite prihraniti več kot tretjino stroškov tiskanja? Poiščite kompatibilne tonerje, kartuše in drug potrošni material za tiskalnike naše zasebne blagovne znamke TonerPartner. S strogimi zahtevami glede kakovosti in prijaznosti do okolja jih proizvajamo na Češkem. Razen dejstva, da so kompatibilni deli cenejši, ne boste opazili razlike – izpisi so primerljivi z originalnim potrošnim materialom. Stojimo za kakovostjo kompatibilnih nadomestnih delov - zato nudimo doživljenjsko garancijo in poleg tega še zavarovanje za morebitne poškodbe tiskalnika.

Z nakupom optične enote DR1030 prejmete 10 točk zvestobe, ki jo lahko uporabite kot popust pri naslednjem nakupu v naši spletni trgovini TonerPartner.

Ocene trgovine TonerPartner.sk

Preverjena stranka (4. 6. 2023) 12345

Preprost nakup, hitra obdelava.

Preverjena stranka (25. 5. 2023) 12345

Jaz sem zadovoljen

Preverjena stranka (25. 5. 2023) 12345

Spletna stran z zelo raznoliko ponudbo in jasnim postopkom naročila.

Preverjena stranka (16. 5. 2023) 12345

Sem prijetno presenečen, ste prvi ,ki imate na spletu tako izpopolnjen nakup.

Preverjena stranka (15. 5. 2023) 12345

Nakup/naročilo - enostavno, pregledno,....

Preverjena stranka (10. 5. 2023) 12345

Dobava bi lahko bila hitrejša

Preverjena stranka (5. 5. 2023) 12345

Pot za zaključek je nekoliko zavozlan. Sem namreč nekoliko starejši.

Preverjena stranka (4. 5. 2023) 12345

Res hitro dostavljeno.

Preverjena stranka (23. 4. 2023) 12345

Vse ok. Hitro prispelo.

Preverjena stranka (23. 4. 2023) 12345

Zelo pregledno

Svetovanje

Najpogostejša vprašanja

Ali je možen osebni prevzem blaga?

Na žalost nimamo fizičnih poslovalnic ali izdajnih mest na območju Slovenije. Vaše naročilo vam z veseljem pošljemo prek kurirskega podjetja.

Kateri dostavljalec mi bo blago dostavil?

Pri naročilu lahko izbirate med naslednjimi možnostmi dostave: GLS, GLS ParcelShop, Packeta

Ali lahko prevozniku plačam s kartico?

Da, kurirju lahko plačate s kartico.

Ali se moram ob nakupu registrirati?

Za dokončanje naročila se vam ni treba registrirati. Registrirane stranke prejmejo ugodnosti kot npr. točke zvestobe (popust pri naslednjem naročilu).

Ali lahko naročilo narekujem po telefonu?

Zaradi predpisov GDPR in pravne zaščite tako potrošnika kot prodajalca ne moremo sprejemati telefonskih naročil. Z veseljem vam bomo svetovali po telefonu, vendar morate naročilo poslati preko naše e-trgovine.

Kje se nahaja paket z mojim naročilom?

Dostavno podjetje vam bo po e-pošti ali SMS-u poslalo sledilno številko in povezavo za sledenje paketa.

Kako prepoznam originalna in kompatibilna polnila?

Originalne kartuše prodajamo pod lastnimi blagovnimi znamkami (HP, Canon, Epson, Brother in druge). Tonerji Xerox so originalne kartuše primerne tudi za tiskalnike drugih znamk (HP, Canon, ...), njihova prednost je nižja cena (-25% do -35%) in tudi bon za tankanje goriva na bencinskih servisih OMV, ki ga boste prejeli z izbranimi kartušami. Pod našo blagovno znamko TonerPartner PREMIUM prodajamo certificirane kompatibilne kartuše, s katerimi lahko prihranite do 80% cene! Na te kartuše nudimo doživljenjsko garancijo in garancijo proti poškodbam tiskalnika. Najcenejša možnost so kartuše ECONOMY, vendar nanje ne dajemo doživljenjske garancije ali garancije proti poškodbam tiskalnika.

Kako poteka reklamacija in koliko časa traja obravnava?

Večino pritožb obravnavamo v 7-14 delovnih dneh. V nekaterih primerih pa se lahko podaljša do 30 dni, kolikor je tudi zakonski rok za obravnavo pritožb. Pospešite obdelavo zahtevka s pravilno izpolnitvijo spletnega obrazca za zahtevek, ki ga najdete na spletni strani: https://www.tonerpartner.si/nakupujte-z-nami/pogoji-za-reklamacijo/

Kako bom vedel, da je bil moj paket dostavljen?

Dostavna služba vas bo kontaktirala po e-pošti, SMS-u ali s telefonskim klicem. Po e-pošti in SMS-u boste prejeli sledilno številko paketa in povezavo za njegovo sledenje.

Kaj pa, če kartuša ne bo ustrezala mojemu tiskalniku?

Polnilo nam lahko vrnete v 30 dneh in povrnili vam bomo znesek nakupa za blago. Če slučajno pride do napake na spletni strani in smo za kartušo navedli napačen tiskalnik, vam kartušo seveda zamenjamo tudi po 30 dneh. Včasih se zgodi, da kupci pozabijo odstraniti zaščitne elemente na kartušah – če se kartuša ne prilega vašemu tiskalniku, preverite, ali ste odstranili zaščitne oranžne, rumene ali druge barvne plastične elemente, ki služijo za zaščito pred poškodbami. Nadalje so lahko na polnilu papirnati zaščitni elementi in t.i tesnilo, ki preprečuje razlitje tonerja.

Kaj pomeni spletno plačilo s kartico?

Naročilo lahko plačate z bančno kartico, ki jo uporabljate na primer za dvig gotovine na bankomatu. Pri spletnem plačilu s plačilno kartico plačate vnaprej (podobno kot pri plačilu na TRR). Gre za 100% varno plačilo, pri katerem morate vnesti 16-mestno številčno kodo, mesec in leto veljavnosti kartice s sprednje strani ter 3-mestno (CCV) kodo s zadnje strani plačilne kartice. Ne pozabite pri svoji banki ali spletni banki preveriti, ali lahko plačate s kartico preko spleta.

Kakšna je razlika med TonerPartner PREMIUM, Economy in Xerox?

TonerPartner PREMIUM so kartuše lastne proizvodnje in izpolnjujejo vse potrebne certifikate. Za njihovo kakovost v celoti jamčimo, zato vam zanje nudimo doživljenjsko garancijo in poleg tega še garancijo proti poškodbam tiskalnika. Tonerji Xerox so originalne kartuše primerne tudi za tiskalnike drugih znamk (HP, Canon, ...), njihova prednost je nižja cena (-25% do 35%), zavarovanje odgovornosti in tudi bon za tankanje goriva na bencinskih servisih OMV, ki ga boste prejeli z izbranimi kartušami. Kartuše z oznako ECONOMY so najcenejša varianta, ki jo priporočamo le za tisk besedil in ne predstavitvenih materialov. Na te kartuše ne nudimo doživljenjske garancije in garancije proti poškodbam tiskalnika.

Do kdaj moram oddati svoje naročilo?

Dostavni rok se razlikuje glede na trenutno stanje zalog in pogoje dostavljalca. Kartuše TonerPartner PREMIUM v 95% primerov dostavimo v 2-3 delovnih dneh, če jih naročite do 11:30 ure. Originalna polnila v 2-4 delovnih dneh. Čas dostave najdete v podrobnostih izdelka ali v košarici z vašim naročilom.

Kje si lahko ogledam svoje račune?

Račun najdete v vaši e-pošti in tudi v profilu registrirane stranke v rubriki: Moj račun => Računi

Kdaj bom prejel točke zvestobe in kako jih lahko unovčim?

Točke zvestobe se vam samodejno dodajo po 21 dneh od dostave naročila. Potem lahko, po prijavi v svoj račun, izdate kodo za popust, ki jo boste uporabili pri naročilu. Za koriščenje kode za popust ob naročilu označite »Imam kodo za popust in jo želim izkoristiti«.

Kakšna je razlika, če je ime izdelka enako?

Nekatera originalna polnila prodajamo v več različicah, ki se razlikujejo le po embalaži. kartušo HP 650 prodajamo na primer v klasični papirnati embalaži in tudi v plastični embalaži imenovani "blister". Sama kartuša je popolnoma ista.

Kaj so točke zvestobe?

Točke zvestobe pridobijo registrirane stranke za vsak izdelek v naročilu in jih lahko uporabijo kot popust pri naslednjem naročilu. Za vsakih 10 točk dobijo 1€ popusta.

Niste našli odgovora?
Pišite nam

Če imate vprašanje o tem izdelku in niste našli informacij, ki jih potrebujete, nam pišite. Svetovali vam bomo.

- 5%
Brother TN-1030 (TN1030) - toner, black (črn)
Za katere tiskalnike je izdelek primeren?
Črna1000 strani 3,78 Cent / stran Brother Na zalogi

39,74 €

37,83 €
31,01 € Brez DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 36,69 €

Za vas imamo cenejši toner!

- 3%
Brother DR1030 - optična enota, black (črna)
Za katere tiskalnike je izdelek primeren?
Črna10000 strani 0,43 Cent / stran Brother Na zalogi

43,80 €

42,50 €
34,84 € Brez DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 40,88 €

Za vas imamo cenejši toner!

- 28%
BROTHER TN-1030 (TN1030) - Toner TonerPartner PREMIUM, black (črn)
Za katere tiskalnike je izdelek primeren?
Črna1000 strani 0,92 Cent / stran TonerPartner Na zalogi

12,76 €

9,19 €
7,53 € Brez DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,27 €
- 53%
BROTHER TN-1050 (TN1050) - Toner TonerPartner PREMIUM, black (črn)
Za katere tiskalnike je izdelek primeren?
Črna1000 strani 0,92 Cent / stran TonerPartner Na zalogi

19,64 €

9,19 €
7,53 € Brez DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,27 €
Potrebujete pomoč? Pomagali vam bomo.
Marija Svetovalka pri izbiri
Kontaktirajte nas