Polnila in vse za Vašo pisarno

Ustanovljeni smo bili leta 2014 na Češkem, smo aktivni že v 9 državah in smo številka ena na srednjeevropskem trgu. Stranke nam zaupajo – in vedo zakaj.

Vedno rastemo

Osnove e-trgovine TonerPartner smo po dolgoletnih izkušnjah v poslu s tonerji - ustanovili leta 2014 v Ostravi. Istega leta smo prišli z lastno blagovno znamko alternativnih polnil in leto kasneje pa smo se razširili v tujino.

Preko Slovaške so naši koraki vodili na Madžarsko (2018) in Poljsko (2019). Leta 2020 smo se razširili v dve državi hkrati - v Nemčijo in Romunijo, leto kasneje pa smo se razširili še na hrvaški in avstrijski trg. Na začetku leta 2023 smo se razširili še za eno državo, in to za Slovenijo. Dnevno obdelamo več kot 4 700 paketov in število paketov vedno narašča.

 

mapa-expanzie.png

 

Hkrati s širitvijo smo razširili tudi ponudbo. Leta 2019 smo originalnim in združljivim polnilom dodali tiskalnike, optične bralnike in 3D-tiskalnike. Leta 2020 smo delno prenovili blagovno znamko in predstavili našo maskoto.

Kakovost izdelkov in storitev je za nas ključnega pomena

Leta 2021 smo naš asortiman razširili za pisarniški material (pisarniški material, datoteke ipd.), zaščitno opremo in antigenske teste. Imamo tudi certifikat ČSN EN ISO 9001, ki je jamstvo kakovosti naših izdelkov:

shop-roku-2019-cz.svg

Spremenili smo barve, kvaliteta ostaja

V prvi polovici leta 2023 smo se intenzivno ukvarjali z obsežno prenovo, ki je zajemala posodobitev spletne strani, logotipa, maskote in nove embalaže. Ponudbo smo močno razširili za veliko novih kategorij, zahvaljujoč katerim se TonerPartner delno spremenil iz specializirane trgovine z tiskalniki in dodatki, na trgovino, kje poleg teh uspešnic lahko najdete tudi izdelke za gospodinjstvo, vrt ali  delavnico.

 

new-logo.png

 

In kam naprej?

Naš cilj je postati partner podjetji vseh velikosti in gospodinjstev po celi Evropi in to ne le na področju tiskalnikov in njihovih dodatkov, vendar tudi v drugih sektorjich, na čelu z asortimanom za gospodinjstvo, vrt, delavnico in podobno. Od leta 2023 načrtujemo:

  • okrepiti položaj na avstrijskem in slovenskem trgu,
  • trenutnemu asortimanu dodati nove izdelke,katere so potrebne za delovanje pisarne ali gospodinjstva (npr. druga tehnika, pisalne potrebščine, osvežilni napitki itd.),
  • povečati našo ponudbo za več kot 100 000 izdelkov, vključno s kartušami, pri čemer bo večjo čast tega povečanja predstavljal nov asortiman in ne kartuše za tiskalnike,
  • zmanjšati naš ekološki odtis,
  • začeti z najemom storitev tiskanja (Print as a Service).

In bolj oddaljena prihodnost? Do leta 2025 se želimo razširiti v Italijo, Francijo, države Beneluksa, Turčijo, Bolgarijo, Španijo, Ukrajino in druge evropske države.

Imate vprašanje?

Kliknite na zeleni gumb »Imate vprašanje?« v spodnjem desnem kotu in si oglejte seznam pogostih vprašanj ali nas kontaktirajte na info@tonerpartner.sk

rocket.svg  Smo hitri

98 % pošiljk odpremimo na dan naročila. Svoje naročilo boste prejeli v 48 urah.

guarantee.svg  Zagotavljamo kakovost

Verjamemo v polnila naše znamke TonerPartner PREMIUM. Zato na nje nudimo doživljenjsko garancijo in garancijo proti poškodbam tiskalnika.

cart.svg  Imamo široko izbiro

Na zalogi za vas imamo več kot 10 000 modelov tonerjev in kartuš. Ponujamo tudi drugi asortiman, ki ga lahko uporabite v vašem podjetju ali domači pisarni. Pred kratkim smo našo ponudbo razširili, zahvaljujoč čemu pri nas boste našli več kot 58 000 izdelkov vključno z kartušami za tiskalnike. Da, prebrali ste prav. Našo ponudbo smo za vas razširili za več kot 48 000 izdelkov, katere bi vam lahko prišli prav!

smile.svg  Tukaj smo za vsakega

Velikost vaše domače ali poslovne pisarne ni pomembna. Pomagamo tudi gospodinjstvom in podjetjem, ki imajo samo en tiskalnik.In ne samo z njim. Zahvaljujoč naši ponudbi, ki se vedno širi, lahko izbirate med približno 10 000 izdelki, ki niso namenjeni, le za tisk v podjetju ali gospodinjstvu. Na voljo imamo izdelke tudi za vrt, gospodinjstvo, prosti čas in podobno. Preprosto, vsak lahko najde nekaj zase! Ne oklevajte in kontaktirajte nas.

pen.svg  Navdihujemo – s pomočjo 190+ člankov

Naši članki pomagajo uporabnikom tiskati ceneje, sami popraviti tiskalnik ali poskrbeti za delovno higieno. V njih bodo bralci našli tudi različne praktične nasvete za pisarno ali dom.

form.svg  Reklamacije obravnavamo takoj

Pri nas ne čakate na obravnavo reklamacije. Vse kar morate storiti je, da izpolnite spletni obrazec – polnil TonerPartner PREMIUM ni treba poslati nazaj, da je reklamacija sprejeta. Vendar to ne velja za originalna polnila in drugi asortiman.