Članki

6 minut branja
Najnovejši članek

Najboljši večfunkcijski laserski tiskalniki 2024

10. 4. 2024

Čeprav živimo v digitalni dobi, je večfunkcijski laserski tiskalnik sestavni del marsikaterega doma. Naj gre za šolo, dodatno delo ali morda komunikacijo z oblastmi, otroškimi organizacijami in podobno, vsake zadeve ni mogoče rešiti elektronsko, zato brez tiskalnika občasno enostavno ne moremo. Dandanes pa je na srečo že cenovno ugoden sopotnik, ki se de facto spoprime s katero koli stvarjo, ki jo potrebujete urejeno. Toda kako izbrati najboljši večfunkcijski laserski tiskalnik zase? In kateri so torej najboljši večnamenski tiskalniki v letu 2024?

Preberi članek
6 minut branja

4 najpogostejše težave s tiskarnami Canon in kako jih odpraviti

4. 4. 2024

Tiskalniki Canon sodijo med najbolj zanesljive naprave na trgu, vendar se tudi ti ne morejo izogniti manjšim okvaram. V naslednjih vrsticah se bomo zato posvetili najpogostejšim težavam z njimi in njihovim rešitvam v primeru, da se vam mudi s tiskanjem, nimate pri roki navodil in nimate časa za klic na podporo strankam.

Cel članek »
3 minute branja

Kako delujejo termo tiskalniki in kako jih izbrati?

28. 3. 2024

Razmišljate o nakupu termo tiskalnika za tiskanje nalepk ali računov, pa ne veste kaj izbrati? V tem članku vam bomo povedali najpomembnejše o termo tiskalnikih: kako se med seboj razlikujejo, za kaj je vsaka vrsta primerna in na kakšnem principu delujejo.

Cel članek »
2 minute branja

Tiskajte fotografije kadar koli in kjer koli: 4 nasveti za prenosne in žepne tiskalnike

21. 3. 2024

Kompaktnim fotoaparatom se počasi odvija zadnja ura. Dandanes lahko posnamemo primerljive fotografije tudi s povprečnim pametnim telefonom. Prostor, ki ga v nahrbtniku zavzame nepotreben fotoaparat, sprostite na primer za žepni tiskalnik, s katerim lahko natisnete svoje življenjske utrinke. Za vas imamo nekaj nasvetov za tiskanje fotografij na poti.

Cel članek »
4 minute branja

7 nasvetov za zabavo predšolskih otrok doma (tudi med počitnicami)

14. 3. 2024

Nedavna pandemija koronavirusa je mnogim od nas pokazala, da otrok ni enostavno zaposliti, kadar ne morejo ven. Še posebej težko je predšolskim otrokom, ki našo pozornost zahtevajo nekoliko pogosteje kot šoloobvezni otroci. Zato ponujamo nekaj nasvetov, ki vam bodo v pomoč.

Cel članek »
3 minute branja

5 nasvetov, kako učinkovito delati od doma v času karantene

7. 3. 2024

Pandemija koronavirusa je nekatere zaposlene prisilila k delu od doma. Za nekatere posameznike je domača pisarna (skoraj) vsakdanji kruh. Drugi so se znašli v položaju, ki so ga poznali le po podjetniških (in neizkoriščenih) ugodnostih. Ta članek smo ustvarili za ljudi, ki imajo možnost dela od doma, a ne vedo, kako bi se dogovorili, da bi v dnevni sobi ali spalnici imeli enako delovno uspešnost kot v svoji pisarni.

Cel članek »
uvod 3 minute branja

6 nasvetov za kakovostne tiskalnike velikega formata za tiskanje A3, A2 in A1

29. 2. 2024

Vsa podjetja in organizacije niso dovolj tiskalniki za klasično format A4. Številna podjetja se ukvarjajo s tiskom velikih formatov: projektni biroji in gradbena podjetja tiskajo tehnične risbe, grafični studii tiskajo plakate, kartografski založniki tiskajo zemljevide. V tem članku vam bomo podali nasvete za zmogljive tiskalnike, ki zlahka delajo s formati od A3 do A1.

Cel članek »