Izbrani izdelki

Pisarniški material

Prevzemna mesta. Do 899 prevzemnih mest.
Široka izbira. Ponujamo več kot 53000 izdelkov.
Pri nas imate čas. Blago lahko vrnete v 30 dneh.
Nagradili vas bomo. Za vsak nakup prejmete točke zvestobe.

Izdelki v akciji

Ali veste, da svoje nakupe lahko pospešite?

Na vsaki škatli od polnila boste našli QR kodo, ki vas bo usmerila neposredno na določen izdelek in vi lahko takoj opravite nakup.

Več informacij

Novosti v sortimentu

Zbirajte točke,
kupujte ceneje

Za vsako naročilo prejmete nagrado v obliki točk za nakup, ki se nato pretvorijo v finančni popust. Ta znesek denarja lahko uporabite za naslednje naročilo.

Več informacij

Lahko bi vas zanimalo

3 minute branja

6 nasvetov za kakovostne tiskalnike velikega formata za tiskanje A3, A2 in A1

29. 2. 2024

Vsa podjetja in organizacije niso dovolj tiskalniki za klasično format A4. Številna podjetja se ukvarjajo s tiskom velikih formatov: projektni biroji in gradbena podjetja tiskajo tehnične risbe, grafični studii tiskajo plakate, kartografski založniki tiskajo zemljevide. V tem članku vam bomo podali nasvete za zmogljive tiskalnike, ki zlahka delajo s formati od A3 do A1.

Cel članek »
4 minute branja

Kaj je obseg tiska in kako glede na to izbrati pravi tiskalnik?

22. 2. 2024

Obseg tiskanja je eden najpomembnejših parametrov, z upoštevanjem katerega morate izbrati svoj novi tiskalnik. Kakšna je razlika med priporočeno količino in največjo količino tiskanja? Kaj se zgodi, če zanemarite mesečno porabo tiskalnika in kako preračunati število listov glede na njihovo tiskanje? Vse to lahko izveste v tem članku.

Cel članek »
3 minute branja

3 funkcije, ki odločajo o izbiri ustreznega skenerja

15. 2. 2024

Skenerji so nepogrešljiv del doma, pisarne, grafičnega ali foto studia. Poleg običajnih namiznih skenerjev za občasno skeniranje dokumentov so na voljo tudi naprave, ki lahko skenirajo obe strani brez potrebnega nadzora – ali na primer skenirajo diapozitive. V članku vam bomo svetovali, pod katerimi imeni se te funkcije skrivajo in katere naprave jih imajo.

Cel članek »
Naslednji članki

Stranke nas hvalijo

90% strank priporoča glede na vprašalnike o zadovoljstvu v zadnjih 90 dnevih.