Izbrani izdelki

Higiena + Drogerija

Prevzemna mesta. Do 2103 prevzemnih mest.
Široka izbira. Ponujamo več kot 53000 izdelkov.
Pri nas imate čas. Blago lahko vrnete v 30 dneh.
Nagradili vas bomo. Za vsak nakup prejmete točke zvestobe.

Izdelki v akciji

Ali veste, da svoje nakupe lahko pospešite?

Na vsaki škatli od polnila boste našli QR kodo, ki vas bo usmerila neposredno na določen izdelek in vi lahko takoj opravite nakup.

Več informacij

Novosti v sortimentu

Zbirajte točke,
kupujte ceneje

Za vsako naročilo prejmete nagrado v obliki točk za nakup, ki se nato pretvorijo v finančni popust. Ta znesek denarja lahko uporabite za naslednje naročilo.

Več informacij

Lahko bi vas zanimalo

3 minute branja

Kako odpreti moderno pisarno in zanjo izbrati ustrezno rešitev?

7. 12. 2023

Delo od doma (tako imenovana domača pisarna) ima vrsto prednosti. Home office ni več samo domena samostojnih strokovnjakov, vse pogosteje se tega poslužujejo tudi redno zaposleni. V domači pisarni pogosto preživimo več deset ur na teden. Zato je pomembno, da se lahko v njej dobro skoncentriramo in da pisarniška oprema ne vpliva negativno na naše zdravje. Kako je s tem, boste izvedeli v članku.

Cel članek »
7 minut branja

Kako preprosto narediti svoje božične voščilnice doma: Nasveti o tiskalnikih, programski opremi, papirju in slikah

5. 12. 2023

Skoraj neverjetno, a leto za letom mineva in letošnji božič je skoraj pred vrati, kar pomeni le eno – priprave nanj počasi, a vztrajno začenjajo pospeševati. Čeprav vam ne bomo mogli pomagati pri peki piškotov, nakupu daril, okrasitvi doma ali rezanju božičnega krapa, vam bomo vsaj pomagali ustvariti svojo brezplačno voščilnico, ki jo boste lahko poslali svojim najdražjim kot božično voščilnico. Takšna božična voščilnica iz fotografije jih bo zagotovo razveselila, kar je ob božiču najbolj pomembno.

Cel članek »
3 minute branja

Xerox: Tehnološki pionir, ki je postavil temelje pisarniške tehnologije, kot jo poznamo danes

30. 11. 2023

Ime te znamke je postalo sinonim za kopiranje. A izum kserografije še zdaleč ni edini mejnik v zgodovini razvoja pisarniške tehnologije, za katerega je zaslužna znamka Xerox. Za velik napredek udobne uporabe in s tem tudi množičnega razmaha osebnih računalnikov sta zaslužna izuma grafičnega vmesnika in miške. In ja, Xerox je odgovoren tudi za to. Preberite zgodbo o znamki z več kot stoletno zgodovino, ki se ji kljub ogromnemu številu prebojnih patentov in inovacij ni uspelo povzpeti na vrh.

Cel članek »
Naslednji članki

Stranke nas hvalijo

88% strank priporoča glede na vprašalnike o zadovoljstvu v zadnjih 90 dnevih.