Izbrani izdelki

Elektronika + IT

Prevzemna mesta. Do 904 prevzemnih mest.
Široka izbira. Ponujamo več kot 51000 izdelkov.
Pri nas imate čas. Blago lahko vrnete v 30 dneh.
Nagradili vas bomo. Za vsak nakup prejmete točke zvestobe.

Izdelki v akciji

Ali veste, da svoje nakupe lahko pospešite?

Na vsaki škatli od polnila boste našli QR kodo, ki vas bo usmerila neposredno na določen izdelek in vi lahko takoj opravite nakup.

Več informacij

Novosti v sortimentu

Zbirajte točke,
kupujte ceneje

Za vsako naročilo prejmete nagrado v obliki točk za nakup, ki se nato pretvorijo v finančni popust. Ta znesek denarja lahko uporabite za naslednje naročilo.

Več informacij

Lahko bi vas zanimalo

6 minut branja

Najboljši večfunkcijski laserski tiskalniki 2024

10. 4. 2024

Čeprav živimo v digitalni dobi, je večfunkcijski laserski tiskalnik sestavni del marsikaterega doma. Naj gre za šolo, dodatno delo ali morda komunikacijo z oblastmi, otroškimi organizacijami in podobno, vsake zadeve ni mogoče rešiti elektronsko, zato brez tiskalnika občasno enostavno ne moremo. Dandanes pa je na srečo že cenovno ugoden sopotnik, ki se de facto spoprime s katero koli stvarjo, ki jo potrebujete urejeno. Toda kako izbrati najboljši večfunkcijski laserski tiskalnik zase? In kateri so torej najboljši večnamenski tiskalniki v letu 2024?

Cel članek »
6 minut branja

4 najpogostejše težave s tiskarnami Canon in kako jih odpraviti

4. 4. 2024

Tiskalniki Canon sodijo med najbolj zanesljive naprave na trgu, vendar se tudi ti ne morejo izogniti manjšim okvaram. V naslednjih vrsticah se bomo zato posvetili najpogostejšim težavam z njimi in njihovim rešitvam v primeru, da se vam mudi s tiskanjem, nimate pri roki navodil in nimate časa za klic na podporo strankam.

Cel članek »
3 minute branja

Kako delujejo termo tiskalniki in kako jih izbrati?

28. 3. 2024

Razmišljate o nakupu termo tiskalnika za tiskanje nalepk ali računov, pa ne veste kaj izbrati? V tem članku vam bomo povedali najpomembnejše o termo tiskalnikih: kako se med seboj razlikujejo, za kaj je vsaka vrsta primerna in na kakšnem principu delujejo.

Cel članek »
Naslednji članki

Stranke nas hvalijo

90% strank priporoča glede na vprašalnike o zadovoljstvu v zadnjih 90 dnevih.