Optična enota TonerPartner PREMIUM za BROTHER DR-3000 (DR3000), black (črna)

simbolična fotografija

Optična enota TonerPartner PREMIUM za BROTHER DR-3000 (DR3000), black (črna)
Optična enota TonerPartner PREMIUM za BROTHER DR-3000 (DR3000), black (črna)
Za katere tiskalnike je izdelek primeren?
IZDELANO V EU
številka artikla
20100110
OEM
DR3000
Proizvajalec
TonerPartner
Garancija proti poškodbi tiskalnika
Barva: Črna
Zmogljivost: 20000 strani
Cena na enoto: 0,16 Cent / stran
Garancija: Doživljenska
Točke zvestobe: 15
0 ocen
Za katere tiskalnike je izdelek primeren?
Na zalogi > 10 kos, v sredo že pri vas
Kupite več in prihranite!
1 kos31,20 € / kos
2 kos28,07 € / kos
4 kos in več26,51 € / kos

31,20 €

25,57 € Brez DDV

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 29,95 €
Na zalogi > 10 kos, v sredo že pri vas

31,20 €

25,57 € Brez DDV

Zakaj izbrati tonerje TonerPartner Premium

Večja zmogljivost tiskanja Tonerji TonerPartner so cenejši
Enaka kakovost Pri tiskanju ne boste opazili razlike
Garancija funkcionalnosti Zavarovanje morebitne škode na tiskalniku

Morda vam bo koristilo

Potrdilo o zavarovanju odgovornosti

Opis in parametri

Kompatibilna optična enota DR3000 nadomešča enega najpomembnejših delov v vašem laserskem tiskalniku. Optična enota, imenovana tudi optični cilinder, je zadolžena za prenos in pritrditev tonerja na papir – torej za sam tisk.

Ker laserski tiskalniki, ki imajo ločeno optično enoto, ne menjajo redno optičnega cilindra skupaj s tonerjem, se optični valj postopoma obrablja. Pravi čas za zamenjavo optičnega pogona je, ko začnete opažati napake pri tiskanju.

Samostojna optična enota DR3000 z zmogljivostjo 20000 strani je zasnovana tako, da traja večkrat dlje od življenjske dobe tonerjeve kasete. Njihovo višjo nabavno ceno odlično odtehta cenejši potrošni material - kartuše s tonerji za tiskalnike, ki uporabljajo ločeno optično enoto (optični valj ni del tonerja), so cenejše od tistih, ki vsebujejo optični valj.

Kompatibilno optično enoto DR3000 izdelujemo pod lastno blagovno znamko TonerPartner. S svojim dobrim imenom jamčimo, da bo vse delovalo tako, kot mora. Stojimo za kakovostjo kompatibilnega potrošnega materiala za tiskalnike – zato strankam zagotavljamo doživljenjsko garancijo za njihovo uporabo ter zavarovanje, ki krije vse stroške, povezane s popravilom morebitne škode na vašem tiskalniku.

Z nakupom kompatibilne optične enote za laserski tiskalnik boste znatno prihranili – razlika v ceni je pogosto večkratna. Na splošno so izpisi iz naših kompatibilnih delov primerljivi z izpisi iz originalnega potrošnega materiala.

Tiskalniki in drugi izdelki znamke Brother ponujajo tehnologijo za gospodinjstva, mala podjetja in multinacionalne korporacije. Svetovno znani proizvajalec tiskalnikov, skenerjev, pa tudi šivalnih strojev je na evropski trg vstopil pred več kot 60 leti. Težo dajejo na inovativni pristop. Že leta 1971 je Brother predstavil prvi hitri matrični tiskalnik na svetu, leta 2004 so na trg prišli z najtanjšim samostojnim mobilnim tiskalnikom.

Želite prihraniti več kot tretjino stroškov tiskanja? Poiščite kompatibilne tonerje, kartuše in drug potrošni material za tiskalnike naše zasebne blagovne znamke TonerPartner. S strogimi zahtevami glede kakovosti in prijaznosti do okolja jih proizvajamo na Češkem. Razen dejstva, da so kompatibilni deli cenejši, ne boste opazili razlike – izpisi so primerljivi z originalnim potrošnim materialom. Stojimo za kakovostjo kompatibilnih nadomestnih delov - zato nudimo doživljenjsko garancijo in poleg tega še zavarovanje za morebitne poškodbe tiskalnika.

Z nakupom optične enote DR3000 prejmete 15 točk zvestobe, ki jo lahko uporabite kot popust pri naslednjem nakupu v naši spletni trgovini TonerPartner.

Izdelek Optična enota TonerPartner PREMIUM za BROTHER DR-3000 (DR3000), black (črna) je namenjen za naslednje tiskalnike, kot so:

Tonerji BROTHER DCP-8040
Tonerji BROTHER DCP-8040LT
Tonerji BROTHER DCP-8045D
Tonerji BROTHER DCP-8045DN
Tonerji BROTHER HL-820
Tonerji BROTHER HL-1040
Tonerji BROTHER HL-1050
Tonerji BROTHER HL-1060
Tonerji BROTHER HL-1070
Tonerji BROTHER HL-5100 SERIES
Tonerji BROTHER HL-5130
Tonerji BROTHER HL-5140
Tonerji BROTHER HL-5140LT
Tonerji BROTHER HL-5150D
Tonerji BROTHER HL-5150DLT
Tonerji BROTHER HL-5170DN
Tonerji BROTHER HL-5170 SERIES
Tonerji BROTHER HL-5170DLT
Tonerji BROTHER HL-5170DNLT
Tonerji BROTHER HL-P2000
Tonerji BROTHER MFC-8200 SERIES
Tonerji BROTHER MFC-8220
Tonerji BROTHER MFC-8240
Tonerji BROTHER MFC-8240LT
Tonerji BROTHER MFC-8440 SERIES
Tonerji BROTHER MFC-8440
Tonerji BROTHER MFC-8440D
Tonerji BROTHER MFC-8440DN
Tonerji BROTHER MFC-8440LT
Tonerji BROTHER MFC-8440N
Tonerji BROTHER MFC-8640D
Tonerji BROTHER MFC-8840 SERIES
Tonerji BROTHER MFC-8840
Tonerji BROTHER MFC-8840D
Tonerji BROTHER MFC-8840DN
Tonerji BROTHER MFC-8840LT
Tonerji BROTHER P2000

 

gif.gif

Spreminjamo embalažo. Kvaliteta ostaja.

Če ste zvesta stranka naših TonerPartner PREMIUM polnil za tiskalnike,vas presenetimo s prijetno spremembo. Ena iz največjih novosti bo sprememba embalaže naših tonerjev in kartuš.Iz našega skladišča v vaše roke bodo prispeli v bolj kvalitetnejši, preglednejši in modernejši embalaži. Ker še vedno prodajamo polnila v škatlah s prejšnjim dizajnom, boste morda prejeli bele škatle z našim starim logotipom in dizajnom.

Vsebina, kvaliteta in cena našich izdelkov se ne spreminja. Še vedno smo to mi, samo v novih oblačilih.

Prednosti in slabosti kartuše TonerPartner PREMIUM v primerjavi z originalno kartušo

  • doživljenska garancija
  • garancija proti poškodbam tiskalnika
  • znatno nižja cena na natisnjeno stran
  • kakovost tiskanja, ki je primerjliva z originalom
  • približno 3% verjetnost, da tiskalnik zavrne kartušo ( v tem primeru vam vrnili denar)
  • ni primerno za tiskanje fotografij ali promocijskega materiala

Primerjava stroškov tiskanja

Stroški tiskanja na eno strano z kompatibilno kartušo so bistveno nižji, kot pri originalni kartuši.

Optična enota TonerPartner DR3000

0,0016 €

Znamka BROTHER

Znamka BROTHER

Tiskalnike in šivalne naprave – imate občutek, da to ne gre skupaj? V tem primeru se seznamite z zgodbo blagovne znamke Brother, ki se je začela v majhni servisni delavnici leta 1908. Želja po popolnem šivalnem stroju, ki bi prekosil konkurenco je postopoma vodila prek proizvodnje rezervnih delov do leta 1928, kdaj je luč sveta zagledal prvi šivalni stroj Brother. 

Od predstavitve prvega takšnega šivalnega stroja je minilo že več kot 90 let, v katerih se je usmeritev podjetja spremenila, vendar je strast do inovacij in kakovosti ostala. Izbira originalnih tonerjev in kartuš te blagovne znamke nikoli ne bo napačen korak. Uživajte v neprekosljivih podrobnostih in prekrasnih jasnih barvah, ki ostanejo enako trajne kot blagovna znamka njihovega proizvajalca.

Več o blagovni znamki » 

NASVET

Toner Optična enota TonerPartner PREMIUM za BROTHER DR-3000 (DR3000), black (črna) vstavljen v vaš tiskalnik, še vedno diši po novem, vendar se na papirju kljub temu pojavljajo različne neravnine, madeži ali proge? Ni nujno, da je napaka samo v kartuši. Mogoče je čas za zamenjavo ali čiščenje optične enote, ki je bistveni del laserskih tiskalnikov. Preberite več o tem, kako deluje optična enota in kako jo je treba vzdrževati.

Preberi članek »

Svetovanje

Najpogostejša vprašanja

Ali je možen osebni prevzem blaga?

Na žalost nimamo fizičnih poslovalnic ali izdajnih mest na območju Slovenije. Vaše naročilo vam z veseljem pošljemo prek kurirskega podjetja.

Kateri dostavljalec mi bo blago dostavil?

Pri naročilu lahko izbirate med naslednjimi možnostmi dostave: GLS, GLS ParcelShop, Packeta

Ali lahko prevozniku plačam s kartico?

Da, kurirju lahko plačate s kartico.

Ali se moram ob nakupu registrirati?

Za dokončanje naročila se vam ni treba registrirati. Registrirane stranke prejmejo ugodnosti kot npr. točke zvestobe (popust pri naslednjem naročilu).

Kje se nahaja paket z mojim naročilom?

Dostavno podjetje vam bo po e-pošti ali SMS-u poslalo sledilno številko in povezavo za sledenje paketa.

Ali lahko naročilo narekujem po telefonu?

Zaradi predpisov GDPR in pravne zaščite tako potrošnika kot prodajalca ne moremo sprejemati telefonskih naročil. Z veseljem vam bomo svetovali po telefonu, vendar morate naročilo poslati preko naše e-trgovine.

Kako prepoznam originalna in kompatibilna polnila?

Originalne kartuše prodajamo pod lastnimi blagovnimi znamkami (HP, Canon, Epson, Brother in druge). Tonerji Xerox so originalne kartuše primerne tudi za tiskalnike drugih znamk (HP, Canon, ...), njihova prednost je nižja cena (-25% do -35%) in tudi bon za tankanje goriva na bencinskih servisih OMV, ki ga boste prejeli z izbranimi kartušami. Pod našo blagovno znamko TonerPartner PREMIUM prodajamo certificirane kompatibilne kartuše, s katerimi lahko prihranite do 80% cene! Na te kartuše nudimo doživljenjsko garancijo in garancijo proti poškodbam tiskalnika. Najcenejša možnost so kartuše ECONOMY, vendar nanje ne dajemo doživljenjske garancije ali garancije proti poškodbam tiskalnika.

Kaj pa, če kartuša ne bo ustrezala mojemu tiskalniku?

Polnilo nam lahko vrnete v 30 dneh in povrnili vam bomo znesek nakupa za blago. Če slučajno pride do napake na spletni strani in smo za kartušo navedli napačen tiskalnik, vam kartušo seveda zamenjamo tudi po 30 dneh. Včasih se zgodi, da kupci pozabijo odstraniti zaščitne elemente na kartušah – če se kartuša ne prilega vašemu tiskalniku, preverite, ali ste odstranili zaščitne oranžne, rumene ali druge barvne plastične elemente, ki služijo za zaščito pred poškodbami. Nadalje so lahko na polnilu papirnati zaščitni elementi in t.i tesnilo, ki preprečuje razlitje tonerja.

Kako poteka reklamacija in koliko časa traja obravnava?

Večino pritožb obravnavamo v 7-14 delovnih dneh. V nekaterih primerih pa se lahko podaljša do 30 dni, kolikor je tudi zakonski rok za obravnavo pritožb. Pospešite obdelavo zahtevka s pravilno izpolnitvijo spletnega obrazca za zahtevek, ki ga najdete na spletni strani: https://www.tonerpartner.si/nakupujte-z-nami/pogoji-za-reklamacijo/

Kakšna je razlika med TonerPartner PREMIUM, Economy in Xerox?

TonerPartner PREMIUM so kartuše lastne proizvodnje in izpolnjujejo vse potrebne certifikate. Za njihovo kakovost v celoti jamčimo, zato vam zanje nudimo doživljenjsko garancijo in poleg tega še garancijo proti poškodbam tiskalnika. Tonerji Xerox so originalne kartuše primerne tudi za tiskalnike drugih znamk (HP, Canon, ...), njihova prednost je nižja cena (-25% do 35%), zavarovanje odgovornosti in tudi bon za tankanje goriva na bencinskih servisih OMV, ki ga boste prejeli z izbranimi kartušami. Kartuše z oznako ECONOMY so najcenejša varianta, ki jo priporočamo le za tisk besedil in ne predstavitvenih materialov. Na te kartuše ne nudimo doživljenjske garancije in garancije proti poškodbam tiskalnika.

Kako bom vedel, da je bil moj paket dostavljen?

Dostavna služba vas bo kontaktirala po e-pošti, SMS-u ali s telefonskim klicem. Po e-pošti in SMS-u boste prejeli sledilno številko paketa in povezavo za njegovo sledenje.

Kaj pomeni spletno plačilo s kartico?

Naročilo lahko plačate z bančno kartico, ki jo uporabljate na primer za dvig gotovine na bankomatu. Pri spletnem plačilu s plačilno kartico plačate vnaprej (podobno kot pri plačilu na TRR). Gre za 100% varno plačilo, pri katerem morate vnesti 16-mestno številčno kodo, mesec in leto veljavnosti kartice s sprednje strani ter 3-mestno (CCV) kodo s zadnje strani plačilne kartice. Ne pozabite pri svoji banki ali spletni banki preveriti, ali lahko plačate s kartico preko spleta.

Kje si lahko ogledam svoje račune?

Račun najdete v vaši e-pošti in tudi v profilu registrirane stranke v rubriki: Moj račun => Računi

Do kdaj moram oddati svoje naročilo?

Dostavni rok se razlikuje glede na trenutno stanje zalog in pogoje dostavljalca. Kartuše TonerPartner PREMIUM v 95% primerov dostavimo v 2-3 delovnih dneh, če jih naročite do 11:30 ure. Originalna polnila v 2-4 delovnih dneh. Čas dostave najdete v podrobnostih izdelka ali v košarici z vašim naročilom.

Kakšna je razlika, če je ime izdelka enako?

Nekatera originalna polnila prodajamo v več različicah, ki se razlikujejo le po embalaži. kartušo HP 650 prodajamo na primer v klasični papirnati embalaži in tudi v plastični embalaži imenovani "blister". Sama kartuša je popolnoma ista.

Kaj so točke zvestobe?

Točke zvestobe pridobijo registrirane stranke za vsak izdelek v naročilu in jih lahko uporabijo kot popust pri naslednjem naročilu. Za vsakih 10 točk dobijo 1€ popusta.

Kdaj bom prejel točke zvestobe in kako jih lahko unovčim?

Točke zvestobe se vam samodejno dodajo po 21 dneh od dostave naročila. Potem lahko, po prijavi v svoj račun, izdate kodo za popust, ki jo boste uporabili pri naročilu. Za koriščenje kode za popust ob naročilu označite »Imam kodo za popust in jo želim izkoristiti«.

O izdelku še nihče ni postavil nobenega vprašanja. Če vas kaj zanima, nam pošljite svoje vprašanje preko obrazca. Odgovorili vam bomo.

Potrebujete pomoč? Pomagali vam bomo.

Svetovalka
pri izbiri
Prevzemna mesta. Do 1168 prevzemnih mest.
Široka izbira. Ponujamo več kot 51000 izdelkov.
Pri nas imate čas. Blago lahko vrnete v 30 dneh.
Nagradili vas bomo. Za vsak nakup prejmete točke zvestobe.

Stranke nas hvalijo

89% strank priporoča glede na vprašalnike o zadovoljstvu v zadnjih 90 dnevih.